Ο Μάρκος Σεφερλής, δεν θα συνεχίσει τελικά στο πρωινό του Mega όπως ο ίδιος αποκάλυψε με μήνυμά του στο instagram…
Το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί πολλά για το αν ο Μάρκος Σεφερλής θα παρουσιάζει το πρωινό του Mega και τη νέα χρονιά.
Ο ίδιος μέσα από συνεντεύξεις του απαντούσε όταν τον ρωτούσαν, χωρίς όμως ποτέ να δίνει μία ξεκάθαρη απάντηση. Τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Ιουλίου ο Μάρκος Σεφερλής έκανε την ανατροπή και μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram ανακοίνωσε πως τελικά δε θα συνεχίσει το « Mega με Μία».
«Το Mega με Μία θα είναι για πάντα μια ωραία ανάμνηση. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου και σ΄αυτό το εγχείρημα! Ραντεβού στο Δελφινάριο!» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και ανήρτησε και μια φωτογραφία με όλο το team της εκπομπής.
Τώρα μένει να δούμε ποιος θα είναι στο τιμόνι του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος.