Home Media

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τίτλοι τέλους για το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου»; (pic)

Η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, με την παρουσιάστρια να αποχαιρετά τους τηλεθεατές χωρίς να ανανεώνει το ραντεβού της για Οκτώβρη.

Μέσα σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της για τις υπέροχες στιγμές που έζησε μαζί τους καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία με όλους τους συντελεστές της εκπομπής. 

Λίγο πριν το κλείσιμο ωστόσο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχολίασε με νόημα απευθυνόμενη στον καλεσμένο της Λευτέρη Πανταζή. «Θυμηθήκαμε εδώ με τον Λευτέρη Πανταζή ότι έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που ξεκίνησα και μπήκα με αυτόν τον τρόπο στις ζωές σας. Και μπήκατε κι εσείς στη δική μου ζωή. Να πω στους τηλεθεατές καλό καλοκαίρι και εύχομαι να τα ξαναπούμε».

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που η ξανθιά παρουσιάστρια δεν ανανεώνει το τηλεοπτικό της ραντεβού για τον Οκτώβριο, ενισχύοντας, έτσι, τις φήμες που τη θέλουν του χρόνου εκτός Αlpha.

more posts vipnews
More Media
Search