Την Κυριακή 27 Απριλίου, στις 14:15, ο Βαγγέλης Δρίσκας γεμίζει τα πιάτα με νοστιμιά και αρώματα και μας δείχνει τρόπους να αναβαθμίσουμε το τραπέζι μας, από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεύσεις στη φύση»!
Ακολουθήστε τις οδηγίες του και φτιάξτε έναν απίθανο συνδυασμό: τα πιο ανάλαφρα σουτζουκάκια με φρέσκα μυρωδικά και φασολάκια, μαγειρέψτε τέλεια τορτελίνι με γέμιση τυριών στο φούρνο με κολοκυθάκια και τραγανό μπέικον, ψήστε πρωτότυπα σουβλάκια με λουκάνικα γαλοπούλας και λαχανικά και συνοδέψτε τα με ένα πρωτότυπο πέστο φρέσκων αρωματικών.
Δοκιμάστε τα κλασικά αγγλικά fish and chips, τηγανητά φιλετάκια μπακαλιάρου σε χυλό μπίρας μαζί με τις πιο τραγανές φουρνιστές πατάτες. Το επιδόρπιο είναι μια πεντανόστιμη μηλόπιτα με αφράτη ζύμη, απίθανη γέμιση από μήλα και σταφίδες, τραγανό topping και τέλεια συνοδευτική σάλτσα με μέλι και κανέλα…