Home Media

Ελένη Φουρέιρα: «Έχω συγχωρήσει απιστία»

Δεν φοβάται να μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια η Ελένη Φουρέιρα απόρροια των οποίων ήταν και η αδυναμία να μάθει καλά ξένες γλώσσες και αστειευόμενη δηλώνει «όταν τραγουδάω Αγγλικά δεν ξέρω πάντα τι λέω!».

Καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη γι’ αυτό το καλοκαίρι στο MTV Greece, την Τετάρτη στις 20.00, η Ελένη Φουρέιρα μιλάει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Καλλιθέα και την πορεία μετ’ εμποδίων μέχρι να φτάσει στην κορυφή.

Επίσης αναφέρεται στην αδιάκριτη εισβολή των μίντια στη ζωή της, ενώ μιλά για τους άντρες και την απιστία και παραδέχεται ότι όχι μόνο έχει απατηθεί αλλά έχει απατήσει και η ίδια!

 

“Όταν τραγουδάω Αγγλικά μην φαντάζεσαι ότι ξέρω τι λέω!”

Από τριών χρονών έλεγα στη μαμά μου ότι θα γίνω σταρ. Σπούδασα μοντελίστ, σχεδιάστρια ρούχων αλλά δεν ασχολήθηκα με αυτό. Όταν ήμουν μικρή δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να κάνω μαθήματα φωνητικής ή αγγλικών, οπότε όταν τραγουδάω αγγλικά μη φαντάζεσαι ότι πάντα ξέρω τι λέω! Το παρελθόν μας είναι αυτό που μας έχει φέρει εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να μην πω την αλήθεια για αυτό που έζησα.

Για τα στυλιστικά “λάθη” στην εμφάνισή της στο ξεκίνημα της”

Όταν είσαι μικρός και ξεκινάς πολλές φορές δεν έχεις ιδέα για τα ρούχα, το βάψιμο. Ήμουν στο ψάξιμο. Ήθελα να έχω ίσια μαλλιά τα οποία δεν μου έδιναν καθόλου στυλ. Κάποια στιγμή κατέληξα ότι τα φυσικά, σγουρά μαλλιά μου πήγαιναν περισσότερο. Έχω περάσει από πολλές φάσεις και έχω κι άλλες μπροστά μου.

Η εμμονή των media με την καταγωγή της:

Ήταν έντονο και απότομο αυτό που συνέβη. Αν για κάτι νιώσω πολύ άσχημα θα το πω. Απλά όταν είσαι καινούργιος στον καλλιτεχνικό χώρο σκέφτεσαι “γιατί να συμβαίνει αυτό; Αφού δεν έχω πειράξει κανέναν! ” Πιο πολύ όμως στεναχωριέσαι για τους γονείς σου και τους γύρω σου που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η δουλειά σου. Έπρεπε να παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο τη μαμά μου και να της εξηγώ. Καλύτερα όμως είναι τελικά να μιλάνε για εσένα παρά να μην ασχολιούνται μαζί σου. Αν περνούσα απαρατήρητη τότε αυτό θα σήμαινε ότι δεν έκανα κάτι καλά. Αν περνούσα απαρατήρητη τότε δεν θα έκανα κάτι καλά.

“Έχω συγχωρήσει απιστία και έχω ζητήσει να με συγχωρήσουν και εμένα!”

 

MTV MOVIES & STARS

Τετάρτη @ 20.00 στο MTV

 

 

more posts vipnews
More Media
Search