Αυτό το Σάββατο στις 18.50 στον ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Παρλιάρος ενώνει τις δυνάμεις του με δύο πολυβραβευμένους σεφ για να μας ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Ο γνωστός ζαχαροπλάστης ανοίγει τις πόρτες του εργαστηρίου του, για να υποδεχτεί τον Λευτέρη Λαζάρου και τον Χριστόφορο Πέσκια και να ετοιμάσουν μαζί συνταγές με άρωμα Ελλάδας.
Το μενού περιλαμβάνει δύο αλμυρές και μία γλυκιά συνταγή: Χταπόδι με λαχταριστή φάβα Σαντορίνης αρωματισμένη με λάδι τρούφας, τσιπούρα φιλέτο με πουρέ σπανάκι και φύλλο κρούστας και για επιδόρπιο πορτοκαλόπιτα από υπέροχα, ολόφρεσκα πορτοκάλια Λακωνίας.