Αυτό το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, στις 19:00, οι «Γλυκές αλχημείες» του Στέλιου Παρλιάρου, στον ΣΚΑΪ, στάζουν… σιρόπι ανατολίτικης προέλευσης!
Τα σιροπιαστά γλυκά, με επίσημη ελληνική πολιτογράφηση, θα δοκιμαστούν αυτή τη φορά σε νέες γευστικές διαστάσεις. Αμυγδαλόπιτα με πλούσια γέμιση από κρέμα φτιαγμένη από καβουρντισμένο αμύγδαλο, με τραγανό φύλλο και ευωδιαστό βούτυρο,«κλείνει το μάτι» στον παραδοσιακό μπακλαβά.
Η μυρωδάτη σιροπιαστή λεμονόπιτα αποτελεί ίντριγκα ακόμη για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Και σοκολατένιο ρεβανί, για όσους θεωρούν τη σοκολάτα βασικό συστατικό απόλαυσης. Ένα ρεβανί με σιμιγδάλι, δουλεμένο με βούτυρο και αυγά, θα εμπλουτιστεί με κουβερτούρα για να συνδυάσει την υπέροχη κλασική του γεύση με μια σύγχρονη σοκολατένια εκδοχή.