Home Media

Γιώργος Λιανός: Υπέγραφε την απόλυσή του ενώ η Μενεγάκη ανέβαζε κοινή φωτογραφία τους! (pic)

Για την απομάκρυνσή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και το νέο του επαγγελματικό βήμα στο Σκαϊ μίλησε ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα», αποκάλυψε πως τη μέρα που η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία στο instagram, ο ίδιος βρισκόταν στα γραφεία του Alpha για να υπογράψει την απόλυσή του. «Τη φωτογραφία «αρραβώνα» λες; Εκείνη τη μέρα πήγα να υπογράψω την απόλυσή μου» είπε ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, επίσης, και στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», το οποίο συμφώνησε να παρουσιάζει στο Σκαϊ, λίγο μετά από την υπογραφή της απόλυσής του. «Μέσα σε 12 ώρες από την απόλυσή μου ήμουν ήδη σε άλλο πρότζεκτ. Από σπόντα. Πάντα έτσι γίνεται στην τηλεόραση. Βρίσκεσαι στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι ψάχνουν έναν νέο άντρα με κωμικό ταλέντο. Απάντησα «εγώ είμαι αυτός». Κι έτσι βρέθηκα σε κάτι που γουστάρω τρελά. Το σόου είναι ένας λόγος που κάνουμε αυτό το επάγγελμα», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός.

more posts vipnews
More Media
Search