Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πιτταράς, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον σταθμό Alpha.
Ο γνωστός πολιτικός συντάκτης, κάλυπτε το κυβερνητικό ρεπορτάζ στον σταθμό για 12 χρόνια και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κενό του θα καλύψει η δημοσιογράφος Μάρθα Λεκάκου.
Ο Γιάννης Πιτταράς έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: «Ευχαριστώ την διοίκηση του ALPHA για την συνεργασία τα τελευταία 12 χρόνια. Οφείλω μια συγνώμη στους συναδέλφους δημοσιογράφους της τηλεόρασης του ALPHA που δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω. Οφείλω επίσης μια συγνώμη στους συναδέλφους τεχνικούς, μοντέρ, οπερατέρ, που επίσης δεν κατάφερα να πω αντίο. Αυτή είναι μια ειλικρινής “ΣΥΓΝΩΜΗ”», έγραψε χαρακτηριστικά.





