Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς προετοιμάζει για τα πιο γευστικά Χριστούγεννα και μας δείχνει τον τρόπο να πρωτοτυπήσουμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους καλεσμένους! Στο πλαίσιο της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Γεύσεις στη φύση», που μεταδίδεται αυτή την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι, μπορείτε να μάθετε να φτάχνετε γιορτινά ταρτάκια με δυο απίθανες γεμίσεις με αλλαντικά και λαχανικά, να ετοιμάσετε το κοτόπουλο των Χριστουγέννων με ένα λαχταριστό γλάσο μαρμελάδας πορτοκαλιού, να μαγειρέψετε την τέλεια σούπα με κάστανα και να σερβίρετε ένα διαφορετικό ριζότο με μανιτάρια αρωματισμένο με λάδι τρούφας. Το επιδόρπιο στο φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις! Μιλφέιγ με τραγανά φύλλα σφολιάτας, βελούδινη κρέμα πορτοκαλιού και μαρόν γλασέ…