Με ένα κυριακάτικο τραπέζι με τις πιο απίθανες γεύσεις από τη φύση ξεκινά τη νέα χρονιά ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 14:00, από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεύσεις στη φύση».
Μαγειρέψτε τις πιο νόστιμες πατάτες γκρατινέ με μανιτάρια και μπέικον, δοκιμάστε ένα πιάτο από την κουζίνα των Βάσκων: μπακαλιάρο με πικάντικη σάλτσα ντομάτας και λαχανικών, μάθετε τι σημαίνει Adobo ετοιμάζοντας ένα διαφορετικό ασιατικό γλυκόξινο κοτόπουλο και απολαύστε τον παραδοσιακό τραχανά όπως δεν τον έχετε δοκιμάσει: με σέσκουλα και καπνιστό ψαρονέφρι σε μια ανεπανάληπτη σούπα. Το επιδόρπιο αυτής της Κυριακής απλό και γοητευτικό! Αφράτη πορτοκαλόπιτα με το πιο αρωματικό σιρόπι…