Μετανιωμένος για τις δηλώσεις που έκανε για τον Παντελή Παντελίδη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Your Face Sounds Familiar», εμφανίστηκε ο Τάκης Ζαχαράτος.
Ο γνωστός performer, ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τα άκομψα σχόλια που έκανε για τον Παντελίδη και τα οποία προκάλεσαν πολλά και ποικίλα σχόλια.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ηappy Day» ο Τάκης Ζαχαράτος ουσιαστικά αναίρεσε τα όσα είχε υποστηρίξει κάνοντας έμμεσα κριτική και στον Λευτέρη Ελευθερίου που μιμήθηκε τον Παντελή Παντελίδη. «Δεν έχω με τον άνθρωπο τίποτα, ίσα- ίσα που έχω πάει και τον έχω δει τον άνθρωπο και είναι μια χαρά. Εγώ θέλω να πω ότι το μεγαλύτερο cartoon είμαι εγώ. Είμαι Donald Duck. Θεωρώ τον εαυτό μου cartoon και «παίζω» με τους ανθρώπους όπως και εκείνοι αντίστοιχα γελάνε με μένα και περνάμε ωραία» ανέφερε με αυτοσαρκασμό ο Τάκης Ζαχαράτος.
Ενώ με αυτοκριτική διάθεση ανέφερε: «Βλέποντας το video πιστεύω ότι το παράκανα. Έφυγα από το όριο. Ο τρόπος προσέγγισης ήταν λάθος και μπορούσα να πω τα πράγματα με έναν καλύτερο τρόπο. Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό που τα εκτίμησαν έτσι οι άνθρωποι τα πράγματα γιατί όταν είσαι μέσα στον χώρο δεν το βλέπεις, εγώ το είδα στο βίντεο μετά. Θεωρώ ότι ήταν άκομψο αυτό που είπα και δεν μίλησα όπως μιλάω συνήθως. Αν το έκανα ζητώ συγγνώμη, δεν ήταν δική μου πρόθεση, πρέπει να μου βάλουν κόλλα να κάτσω».