Home Lifestyle

Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές αλλά ελάχιστοι καλλιτέχνες, παραβρέθηκαν στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Το πρωί της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου, η οικογένεια του τραγουδιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο πριν από ένα χρόνο, τίμησε τη μνήμη του με μια σεμνή τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και πολλοί ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν και έδωσαν το παρών.

 

 

 

Αμέσως μετά το μνημόσυνο, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα ειδικά όταν βγήκε από την εκκλησία η μητέρα του τραγουδιστή Αθηνά, υποβασταζόμενη χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

 

 

Ρίγη συγκίνησης και όταν ο κόσμος αντίκρισε την ελληνική σημαία, τα παράσημα και το πηλήκιο του Παντελή Παντελίδη από το πολεμικό ναυτικό.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search