Home Lifestyle

Σμαράγδα Καρύδη: «Έχουν μειωθεί και εμένα τα έσοδά μου»

Καλεσμένη στο «Πρωινό mou» ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία μίλησε για το μιούζικαλ Chicago, όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και για το πόσο άλλαξε η ζωή της λόγω της οικονομικής κρίσης στα media.

«Δεν φοβήθηκα πολύ το μιούζικαλ. Είπα “Αχ, τι ωραία”. Πέρασα πάρα πολύ ωραία και το διασκεδάζω. Εντάξει, κάθε μέρα το παλεύω με το τραγούδι. Το πιο δύσκολο είναι ο συνδυασμός υποκριτικής, χορού και τραγουδιού. Με τις αναπνοές κυρίως… Κάνω δυόμισι χρόνια pilates. Κοιτάω να το γλεντήσω και να το χαρώ».

Στη συνέχεια, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για τις επιπτώσεις που είχε η οικονομική κρίση στη ζωή της: «Δεν είμαι προσαρμοστικός τύπος τόσο… Μου αρέσει, όμως, να κάνω συνέχεια διαφορετικά πράγματα.

Καλό είναι να προσαρμόζεσαι, αλλιώς μπορεί να είσαι δυστυχής. Δεν έχει χρειαστεί να κάνω τρομακτικές αλλαγές στη ζωή μου και να αναγκαστώ να προσαρμοστώ», ενώ συνέχισε: «Σταδιακά έχει γίνει (η όποια αλλαγή), βεβαίως έχουν μειωθεί και εμένα τα έσοδά μου. Αλλά δεν έγινε κάποια αλλαγή τρελή στη ζωή μου».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search