Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, θα παραλάβει το βραβείο που θα αφιερώσουν τα Mad Video Music Awards στον αδικοχαμένο τραγουδιστή.
Τα βραβεία θεσμός πλέον για το χώρο της μουσικής, θα απονείμουν ένα βραβείο στον Παντελή Παντελίδη, το οποίο θα παραλάβουν ο αδελφός του Τριαντάφυλλος μαζί με δύο καρδιακούς φίλους του τραγουδιστή.
Για την ιδιαίτερα συγκινητική αυτή στιγμή, μίλησε στην εφημερίδα freddo ο Τριαντάφυλλος: «Θα παραλάβω εγώ το βραβείο, μαζί με τους κολλητούς του φίλους. Δεν έχω προετοιμάζει τι θα πω… Θα μιλήσω αυθόρμητα, μέσα από την καρδιά μου. Αυτό άλλωστε πιστεύω πως θα έκανε και ο Παντελής», ενώ ο φίλος του προσθέτει: «Ο Παντελάκος μας έχει πάρει το βραβείο του κόσμου. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας ο καλύτερος νέος καλλιτέχνης όλων των εποχών. Το ήθος, οι αξίες, οι αρχές με τις οποίες μεγάλωσε και πορεύτηκε σε συνδυασμό με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του που ήταν μέσα από την ψυχή του, τον καθιστούν τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη! Ο κόσμος τον αγάπησε γιατί ήταν αυθεντικός. Μου είναι δύσκολο να χωνέψω τον χαμό τον χαμό του… Τα τραγούδια του μου κρατούν συντροφιά».