Η Μιμή Ντενίση θυμάται περιστατικά από την ερωτική της ζωή…
Στο “Mega με Μία” παραχώρησε συνέντευξη η Μιμή Ντενίση και η Χριστίνα Πολίτη την βοήθησε να θυμηθεί διάφορα πράγματα που έχει βιώσει στην ερωτική της ζωή. Ανάμεσα σε άλλα, η πρωταγωνίστρια αποκάλυψε κι ένα σκηνικό από την σχέση της με τον Απόστολο Γκλέτσο, με τον οποίο ήταν ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του ’90.
“Ναι, μου έκανε σκηνές ζηλοτυπίας. Κι αυτές είχαν πλάκα. Παίζαμε την Καρένινα και είχαμε ερωτική σκηνή Βρόνσκι-Καρένινα και δεν έβγαινε στη σκηνή. Και έλεγε “τώρα θα την εκδικηθώ”. Και έβγαινα εγώ στη σκηνή που ήταν ο έρμος ο Χαλκιάς από την άλλη μεριά που έκανε τον Τολστόι και έλεγα μόνη μου “αχ, αν είχε βγει τώρα ο Βρόνσκι θα μου έλεγε Άννα σ’ αγαπώ” και έλεγα όλα τα λόγια μόνη μου” δήλωσε η Μιμή Ντενιση.
“Άκουγα τον Απόστολο που κλώτσαγε τους σκουπιδοτενεκέδες από πίσω από τα νεύρα του γιατί τα είχα πει εγώ και δεν σταμάτησε η παράσταση” συμπλήρωσε η ηθοποιός στη συνέντευξη της.