Μπορεί να έχουν χωρίσει, όπως ανακοίνωσαν πριν το καλοκαίρι, ωστόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχουν σταματήσει να συναντιούνται και να επικοινωνούν.
Το πρώην ζευγάρι, φαίνεται πως διατηρεί καλές σχέσεις και συχνά συναντιούνται είτε μαζί με τα παιδιά τους είτε μόνοι τους για να συζητήσουν τα επαγγελματικά τους όπως συνέβη και πρόσφατα, όταν ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ!» εντόπισε τον Πέτρο και την Τζένη στο Ψυχικό.
Οι δυο τους κάνοντας ένα μεσημεριανό διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, συναντήθηκαν κοντά στο γραφείο του Πέτρου Κωστόπουλου και είχαν την ευκαιρία να περάσουν λίγη ώρα για κουβέντα και χαλάρωση.
Γευμάτισαν σε bar – restaurant της περιοχής, συζήτησαν για τα επαγγελματικά τους, ενώ παρέα μαζί τους ήταν και μια καλή φίλη της Τζένης.