Home Lifestyle

Μανωλίδου- Γεωργιάδης: Η πρώτη έξοδος με τον νεογέννητο γιο τους!

Χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης έκαναν την πρώτη τους οικογενειακή έξοδο μετά τη γέννησή του μόλις 1,5 μηνός γιου τους

Ο φακός του «ΟΚ!» απαθανάτισε τη μαέστρο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας σε κατάστημα βρεφικών ειδών στο Μαρούσι, με το χαμόγελο της ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους, να επιλέγουν ρούχα και βρεφικά κρατώντας στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο Αλκαίο, που δεν μπορούσαν να αφήσουν από τα μάτια τους!

 

 

«Παρόλο που η Ευγενία είχε πραγματοποιήσει κάποιες σύντομες εξόδους με το μωρό σε αποστάσεις κοντά στο σπίτι της οικογένειας, αυτή ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν μαζί σε έναν άλλο χώρο» αναφέρει στο περιοδικό φιλικό πρόσωπο της οικογένειας.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search