Για το αν θα συνεχιστεί τελικά η σειρά «Κάτω Παρτάλι» στο Mega και τί θα γίνει με τα χρωστούμενα δεδουλευμένα τους, μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Για τις ισορροπίες στον γάμο του με την Βάσω Λασκαράκη, τον νέο του ρόλο στην σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» αλλά και την θεατρική του καριέρα μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!». Εκτός των άλλων, ο ηθοποιός εξήγησε γιατί θα κινηθεί νομικά για τα χρήματα που του χρωστούν για την συμμετοχή του στο «Κάτω Παρτάλι».
Πληρωθήκατε από το «Κάτω Παρτάλι»;
Όχι.
Πριν από μερικές μέρες συνάδελφοι σου συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του Mega για να διαμαρτυρηθούν. Εσύ;
Διαφωνώ με κάθε είδους διαμαρτυρία στον δρόμο. Δεν έχω πάει ποτέ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι αντίδρασης.
Και πως θα διεκδικήσεις τα χρήματα σου;
Θα ακολουθήσω τη νομική οδό.
Δεν σου πέρασε όμως από το μυαλό ότι αν ξεκινήσει δικαστικό αγώνα, θα διαταραχθούν οι σχέσεις σου με το κανάλι;
Όταν ένα κανάλι δεν με πληρώνει, δεν πρέπει να σκεφτεί ότι διαταράσσει τις σχέσεις του μαζί μου; Δεν ζητάω να πληρωθώ για κάτι που δεν έχω δουλέψει. Τα δεδουλευμένα μου ζητάω.