Home Lifestyle

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε γιατί έφυγε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε δημοσίως για τη φυγή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Δεν ανήκει πλέον στην τηλεοπτική παρέα της Ελένης Μενεγάκη, ωστόσο μέχρι πρότινος δεν είχε εξηγήσει τους λόγους που τον κράτησαν εκτός της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για όλα αυτά στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ξεκαθαρίζοντας τις φήμες που είχαν ακουστεί σχετικά με το φινάλε της συνεργασίας τους.

 

 

«Δεν είμαι δημοσιογράφος, είμαι αυτός που έπεσε στην τηλεόραση, ο περαστικός. Σαν άνθρωπος είμαι σχετικά τελειομανής. Είναι σημαντικό στη δουλειά σου να είσαι συνεπής για να μη δίνεις τροφή για σχόλια και να μην είσαι και αγχωμένος εσύ» δήλωσε αναφορικά με την αποχώρηση του από την εκπομπή το μοντέλο.

 

 

«Ήταν μια ομολογουμένως μια κοινή απόφαση από την αρχή της σεζόν, ήθελα να κάνω ένα συγκεκριμένο κομμάτι στην εκπομπή. Δεν υπήρχε κάποιος χρόνος περαιτέρω να αναπτυχθεί αυτό το κομμάτι, οπότε ολοκληρώσαμε. Πήρα αυτό που έπρεπε να πάρω από την Ελένη, μου έδωσε ένα βήμα στην ελληνική τηλεόραση. Όλες οι σχέσεις είναι δούναι και λαβείν. Πήρα την απόφαση να σταματήσω, γιατί έχω στο μυαλό μου να κάνω κάτι άλλο. Άκουσα πολλά, γράψανε. Ο κόσμος ακούει, διαβάζει. Το λέω ακόμα και για τη μάνα μου. Η αλήθεια είναι συνήθως λίγο διαφορετική. Όχι πάντα βέβαια! Γενικότερα σε ένα διαζύγιο πάντοτε τα ρίχνουν σε αυτόν που φεύγει, είτε είναι επαγγελματικό είτε συναισθηματικό. Δεν είναι θέμα δύναμης, αλλά αυτός είναι το εύκολο θύμα. Δεν υπάρχει κακή εμπειρία. Δεν είναι, υφίσταται θέμα επιστροφής, αν θέλω. Θεωρώ για μένα, σαν Δημήτρης, που μπορώ να είμαι ο πιο ουρανοκατέβατος, πως μου ταιριάζει περισσότερο το έξω. Δεν είναι αν θέλω να επιστρέψω ή όχι» σχολίασε ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search