Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», έδωσε ο Θάνος Καλλίρης ο οποίος αναφέρθηκε και στον τσακωμό που είχε με τον Λάμπη Λιβιεράτο.
«Δεν με ενοχλεί που με ρωτάνε επί χρόνια για τη Ναταλία. Με ενοχλεί όταν σε 45 λεπτά συνέντευξη αναφερθώ 1 λεπτό στη Ναταλία και όλα τα sites εστιάζουν σε αυτό», ανέφερε αρχικά ο Θάνος Καλλίρης. «Ήμασταν 5μιση χρόνια μαζί, υπάρχει στη ζωή μου, η γυναίκα είναι σούπερ σταρ», πρόσθεσε.
«Δεν ήξερα την ιστορία πίσω από το τραγούδι. Είχα καταλάβει ότι τη φλέρταραν διάφοροι τότε. Αυτό είναι ένα παλιό σλόγκαν του στρατού, κρατάει μια ισορροπία αλλά σίγουρα στον παλιό δίνει μία μεγαλύτερη βαρύτητα».
«Εγώ είχα βρει τον Λάμπη για να πει το συγκεκριμένο τραγούδι. Ζήσαμε μαζί πολύ ωραίες εποχές. Ήμασταν μαζί όλο το 2014 και μαλώσαμε κάπου στον Γενάρη του 2015. Μαλώσαμε και μείναμε σαν εκείνα τα ζευγάρια που μετά από έναν ευτυχισμένο γάμο γίνεται ένας πολύ κακός χωρισμός», παραδέχεται ο Θάνος Καλλίρης.
«Πέρασαν 4-5 χρόνια, κάπου εκεί στο 2018-19, με δική μου πρωτοβουλία τον πλησίασα και του είπα: να σου πω κάτι, δεν είναι να κρατάμε κακίες τώρα, πιο πολλά μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν. Και εν πάση περιπτώσει ξαναμιλήσαμε και όλα οκ. Ήταν ένας επαγγελματικός τσακωμός και το έφερα βαρέως, γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί», περιγράφει ο Θάνος Καλλίρης.