
Για τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού μίλησε σε εβδομαδιαίο η Στέλλα Καλλή και δήλωσε πως δεν αισθάνεται ακόμη η νέα μούσα του Φοίβου. Η τραγουδίστρια μίλησε όμως και για τους άντρες και εκτίμησε πως έχουν χαθεί πλέον οι ρόλοι και πως έχουν γίνει «λίγο δειλοί».
Μια διαδρομή Κύπρος- Αθήνα με ενδιάμεσες μέσες στάσεις τη Σαουδική Αραβία και τη Νέα Υόρκη, ήταν αρκετή για να οδηγήσει την τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή στη σκηνή του «Vox», στην Ιερά Οδό, όπου κάθε βράδυ ερμηνεύει το ολοκαίνουργιο τραγούδι της με τίτλο «Για πόσο ακόμη». Η ανερχόμενη τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Hello!” και μίλησε για το χώρο του τραγουδιού και τις συγκοιρίες που την οδήγησαν στον γνωστό μουσικοσυνθέτη Φοίβο.
Μίλησε όμως και για τους άντρες λέγοντας ότι δεν ένιωσε ποτέ να την φλερτάρουν ιδιαίτερα, ούτε τώρα που ασχολείται με το τραγούδι, ούτε παλαιότερα.
Μάλιστα τους επικρίνει και λέει ότι έχουν γίνει λίγο δειλοί και πως έχουν χαθεί πλέον οι ρόλοι. «Ίσως φοβούνται την απόρριψη. Από την άλλη, έχουμε γίνει κι εμείς οι γυναίκες λίγο παραπάνω δυναμικές, όμως, ο ρόλος του αρσενικού ήταν πάντα αυτός του κυνηγού και θα πρέπει να καταλάβουν πως και να εισπράξει κανείς ένα όχι δεν έγινε και τίποτα», τονίζει.
Ακουλουθεί ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο εβδομαδιαίο περιοδικό:
-Πως προέκυψε η συνεργασία σας με τον Φοίβο;
«Τον Φοίβο τον αγαπώ πολύ και προέκυψε στη ζωή μου εντελώς καρμικά. Ήρθε σε μια περίοδο που δεν ήξερα από πού να πιαστώ. Δεν ήξερα κανέναν και τίποτα. Έπεσε στα χέρια του ένα demo με την φωνή μου και ζήτησε να μας φέρουν σε επαφή. Ακριβώς όπως μου τα είχε πει έτσι και εξελίχθηκαν τα πράγματα. Όμως ό,τι μου ζήτησε το εφάρμοσα με ευλάβεια. Αισθάνομαι ότι τον ξέρω χρόνια. Είναι από τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».
-Νιώθετε η νέα μούσα του;
«Αντιλαμβάνομαι ότι στοιχηματίζει σε μένα με πιστεύει πολύ. Μου το έχει αποδείξει εξάλλου αυτό. Όμως, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να νιώσω ως η νέα μούσα του Φοίβου. Υπάρχει μια υπέροχη συνεργασία και μια ισορροπία στη σχέση μας. Και πάνω απ΄όλα καλή διάθεση για να προχωρήσουμε μαζί και να δημιουργήσουμε όμορφα τραγούδια. Μάλθστα ένα νέο τραγούδι θα ακούσετε σε λίγο καιρό»
-Σας αρέσει όταν σας αναγνωρίζουν στο δρόμο ή σε κάποιο χώρο;
«Ακόμα δεν με αναγνωρίζουν τόσο πολλοί άνθρωποι. Δεν νομίζω πάντως ότι η αναγνωρισιμότητα θα είναι κάτι που θα απολαμβάνω ιδιαίτερα. Θα με ενοχλούσε, για παράδειγμα, όμως να είμαι σε ένα εστιατόριο και να θέλω να φάω κάτι με τα χέρια μου και δίπλα να αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος με κουτσομπολεύει. Ωστόσο το αποδέχομαι γιατί είναι σίγουρα μέρος της δουλειά μου”.
Τέλος, η τραγουδίστρια αναφέρεται και στη φίλη της Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία όπως διαβεβαιώνει είναι μια χαρά.
«Η Κατερίνα έγινε πολύ καλή μου φίλη σε μια πολύ δύσκολη επαγγελματική στιγμή της ζωής μου πριν κάποια χρόνια που μας έδεσε πάρα πολύ. Είναι σπάνιο πλάσμα και, ναι, λέμε τα πάντα μεταξύ μας. Θα έλεγα ότι είναι πρώτα εσωτερικά στην ψυχή της πανέμορφη και μετά αυτό αντανακλάται στην εξωτερική της εμφάνιση»
Στέλλα Καλλή: “Είναι πολύ νωρίς να νιώσω ως η νέα μούσα του Φοίβου”