Ο Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τρίτης 14/3.
Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από το Survivor all star ξεκαθάρισε τα πράγματα για το παιχνίδι και την προσωπική του ζωή. Ο Στάθης Σχίζας, μίλησε ανοιχτά για τις συμπεριφορές αλλά και τα έντονα περιστατικά με τους συμπαίκτες του.
Στο τέλος της συνέντευξης, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τον Στάθη Σχίζα για την προσωπική του ζωή, κοιτώντας τον όλο νόημα, μιας και τα δημοσιεύματα τον θέλουν να χωρίζει από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
«Γενικά είσαι καλά; Αυτό με νοιάζει», ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς και ο Στάθης Σχίζας απάντησε: «Πιο καλά από ποτέ, τέλεια! Μια χαρά».
Ο Στάθης Σχίζας μίλησε και για την επίσκεψη του στην Τήνο: «Πήγα κατευθείαν με το που γύρισα. Ήθελα να πάω πριν μπω στο παιχνίδι. Είχα κάνει και ένα τάμα και δεν πρόλαβα να πάω. Δεν γινόταν να μην πάω, επειδή πιστεύω και πολύ, μετά το Survivor πήγα κατευθείαν».