Σόμμερ: Το ζευγάρι μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον Σαράντη Μαριεττή και αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάφτιση του δεύτερου παιδιού τους
Ο Κώστας Σόμμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη μίλησαν στην κάμερα του Mega Καλημέρα και στον Σαράντη Μαριεττή για τη σχέση τους και αποκάλυψαν πότε θα γίνει η βάφτιση του δεύτερου παιδιού τους.
Σόμμερ – Παπαδάκη: Τι είπαν για την σχέση τους
Ειδικότερα, ο Κώστας Σόμμερ εξομολογήθηκε: «Μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου.
Μάλιστα, τον γιο μου τον φέρνω πολλές φορές μόνος μου στην πισίνα», με τη Βαλεντίνη Παπαδάκη να απαντά για το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού:
«Δεν υπάρχει χρόνος για τρίτο μωρό. Αν έρθει ποτέ τρίτο μωρό, θα ήθελα να ασχοληθώ σωστά. Δηλαδή να μην του πετάμε μία πιπίλα στο στόμα και όλα καλά».
Όσο για τη βάφτιση της κορούλας τους, ο Κώστας Σόμμερ αποκάλυψε: «Το δεύτερο παιδί θα πάρει το όνομα Σιμόνη και η βάφτιση θα γίνει στις αρχές καλοκαιριού.
Θα θέλαμε να γίνει σε νησί η τελετή αλλά είναι λίγο δύσκολο με δύο μωράκια».
Το δεύτερο παιδί του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.
«Όταν έχεις δυο παιδιά, δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα. Ούτε και να φας. Οπότε αυτό είναι το αποτέλεσμα, θες δεν θες να τα χάνεις τα κιλά.
Τρως μια μπουκίτσα και το πιρούνι με κοιτάει κάθε φορά στο τραπέζι με την μπουκίτσα πάνω. Στο σπίτι ποιο αυστηρή είμαι εγώ με τα παιδιά, ενώ ο Κώστας είναι λίγο χαζομπαμπάς» είχε πει πρόσφατα η Βαλεντίνη Παπαδάκη.
Δείτε το βίντεο: