Home Lifestyle

Ρουβάς- Παπαρίζου: Μαζί και στην… κόλαση!

«Καυτά» μηνύματα μέσω twitter που τους πάνε μέχρι την… κόλαση, αντάλλαξαν ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου.

Αφορμή στάθηκε το Athens Pride που διοργανώνεται το Σάββατο στην Αθήνα.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν τη στήριξή τους στο συγκεκριμένο θεσμό που προωθεί τη σεξουαλική απελευθέρωση και τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και διοργανώνεται κάθε χρόνο στο κέντρο της Αθήνας.

Άλλωστε και οι δύο έχουν τραγουδήσει σε αυτό κατά το παρελθόν. Με αφορμή το φετινό Athens Pride, οι δύο γνωστοί τραγουδιστές αντάλλαξαν μηνύματα στο twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία για το Athens Pride και προέτρεπε τον κόσμο να πάει εκεί: «Be there! Αγάπη για όλους, αγάπη παντού. Χωρίς διακρίσεις»!

Τη συγκεκριμένη ανάρτηση σχολίασε η Έλενα Παπαρίζου προτρέποντας τον Σάκη να πάνε μαζί: «Baby θες να πάμε παρέα;».

Και φυσικά ο Σάκης Ρουβάς απάντησε στην αγαπημένη του φίλη λέγοντάς της:«Baby μαζί σου και στην κόλαση»!

 

 

 

Ευγένιος Ντογατζής,Φίλιππος Φιλίππου, Νίκος Παπαδάκης
more posts vipnews
More Lifestyle
Search