Προετοιμασμένος ακόμη και για το ενδεχόμενο να μην έχει δουλειά στο μέλλον, εμφανίζεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε ότι έχει δουλέψει τζάμπα πολλές φορές κατά το παρελθόν!
Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στο Πρωινό ΑΝΤ1 και σχολίασε τόσο τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά και τις εξελίξεις με τις επιχειρήσεις του Πέτρου Κωστόπουλου.
«Κάθε επιχειρηματίας έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Μπορεί κάποια στιγμή να καταστραφεί, μπορεί να συμβεί κάτι. Το ότι ήταν ένας επιχειρηματίας όμως που τόσα χρόνια έκανε έναν κολοσσό του το αναγνωρίζουμε. Το ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σ’ αυτήν την κατάσταση επίσης το αναγνωρίζουμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει τώρα όλοι να αρχίσουμε να βαράμε;», αναρωτήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν είναι και ο μόνος που επλήγη στην παρούσα φάση. Συγκεκριμένα τόνισε: «Δεν είναι ούτε ο μόνος που έχει πάθει ένα μεγάλο στραπάτσο, ούτε ο μόνος που έχει δημιουργήσει μια αναστάτωση».
Δεν παρέλειψε πάντως να αναγνωρίσει και τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι που έχουν μείνει απλήρωτοι και θυμήθηκε τις περιόδους που και ο ίδιος πέρασε ανάλογες καταστάσεις και όπως είπε δεν ήταν λίγες.
«Εγώ προσωπικά έχω δουλέψει πολλές φορές τζάμπα. Έχω δουλέψει τσάμπα γιατί είχα μια ιδεολογία σ’ αυτό που έκανα. Έχω δουλέψει και σε ταινίες τζάμπα, όταν ήμουν ηθοποιός και σε θέατρο τζάμπα. Ειδικά σε δουλειές καλλιτεχνικές, όπως είναι το θέατρο, που ξέρεις ότι δεν έχει ο άλλος πολλά λεφτά, έχω βάλει μέχρι και σκηνικό, έχω αλλάξει σκηνικά από πίσω, έχω κάνει πολλά πράγματα», αποκάλυψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Περιμένει πάντως όπως είπε να δει που θα καταλήξουν τα πράγματα: «Θέλω να δω πού θα τελειώσει το κύμα. Εμένα δεν με τρομάζει τίποτα! Θέλω μόνο να δω που θα τελειώσει ο τοίχος».
Εμφανίστηκε πάντως έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο καθώς όπως τόνισε: «Δεν έχω κανένα άγχος! Δεν με έχει φοβίσει ποτέ το γεγονός πως μπορεί να μείνω χωρίς δουλειά. Άλλοτε με περισσότερα, άλλοτε με λιγότερα…».
Όσο για την πολυετή του συνεργασία με την Μαρία Μπακοδήμου, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε: «Πρώτα από όλα, είναι ότι η Μαρία είναι πολύ καλός συνεργάτης. Δεύτερον, η Μαρία με θαυμάζει και εγώ θαυμάζω τη Μαρία. Τελείωσε! Άμα υπάρχει θαυμασμός…». Για να δηλώσει τέλος τυχερός που την έχει κοντά του…
Φώτης Σεργουλόπουλος: “Έχω δουλέψει τσάμπα πολλές φορές”