Home Lifestyle

Παρλιάρος: Η αποκάλυψη για τη φημολογούμενη κόντρα με τον Πετρετζίκη

Παρλιάρος: Η αποκάλυψη για τη φημολογούμενη κόντρα με τον Πετρετζίκη

Παρλιάρος: Ο γνωστός pastry chef μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση και τη φημολογούμενη κόντρα του με τον Άκη Πετρετζίκη

Τον Στέλιο Παρλιάρο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή.

Παρλιάρος: «Ο καθένας έχει την ταυτότητά του»

Ο γνωστός pastry chef μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες αλλά και για τη φημολογούμενη κόντρα του με τον Άκη Πετρετζίκη και την Ελένη Ψυχούλη.

«Έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε που έκανα την πρώτη μου εκπομπή, και χαίρομαι γιατί ο κόσμος έχει πλέον εκπαιδευτεί στο γλυκό. Η τηλεόραση σαφώς με βοήθησε πάρα πολύ. Η τηλεόραση είναι καλή αρκεί να ξέρεις να τη διαχειριστείς γιατί μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Πριν χρόνια με είχαν πάρει από τον ΑΝΤ1 για να συμμετάσχω στο DWTS, γέλασα και τους είπα ότι εγώ φτιάχνω γλυκά, δε θα βγω να χορέψω. Την αγαπώ την τηλεόραση, το συζητάω κατά καιρούς για να επιστρέψω με διάφορες προτάσεις, αλλά θέλω να μου κάνει και λίγο το κλικ» είπε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

Σχετικά με τις φημολογούμενες κόντρες ανάμεσα στους τηλεοπτικούς chef, ο Στέλιος Παρλιάρος είπε, «Με την Ελένη Ψυχούλη είμαστε πάρα πολύ φίλοι πολλά χρόνια. Με τον Άκη Πετρετζίκη χθες πίναμε καφέ, κι αυτά συζητούσαμε. Δεν υπάρχει μεταξύ μας καμία κόντρα και ο καθένας έχει την ταυτότητά του, κάνει κάτι διαφορετικό. Τον Άκη τον αγαπώ γι’ αυτό που κάνει και μπράβο του που πέτυχε.

Η Ελένη Ψυχούλη είναι αυτή που είναι. Επίσης η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, στο παρελθόν δεν ακούγαμε πολλά; Είναι επίσης φίλη μου πολύ καλή και αγαπητή. Σε εμάς δε συμβαίνουν αυτά. Πολύ παλιά είχαν πει πάλι κάτι για μένα που είχα πει κάτι για τον Άκη κι εμείς μεταξύ μας γελούσαμε».

 

more posts vipnews
More Lifestyle
Search