Home Lifestyle

Ορέστης Τζιόβας: «Ο γάμος μου κράτησε μόνο 9 μήνες»

Ορέστης Τζιόβας: «Δούλευα σερβιτόρος και θεωρούσαν πως έχω αποτύχει»

Ορέστης Τζιόβας: Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε συνέντευξη του, στον γάμο του, ο οποίος κράτησε μόλις 9 μήνες αλλά και στο bullying που είχε πέσει

Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον γάμο του, ο οποίος κράτησε μόλις 9 μήνες.

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω πέσει θύμα bullying και από πολύ μικρός και στο σχολείο»

«Ωραία είναι. Άμα θέλεις είναι ωραία, άμα δεν θέλεις δεν είναι ωραία. Άμα δεν θέλεις μετά τον άλλον και δεν πάει καλά, γίνονται τα πράγματα λιγάκι άσχημα. Μόνο εννέα μήνες κράτησε. Δεν θα έλεγα ότι θα ήθελα να κάνω μια τέτοιου είδους επισημοποίηση σε μια σχέση ξανά, στενεύει τα όρια και περιορίζει», εξομολογήθηκε ο Ορέστης Τζιόβας.

«Έχω πέσει θύμα bullying και από πολύ μικρός και στο σχολείο. Μας σταματούσαν στον δρόμο κάποιοι μεγαλύτεροι να μας πάρουν τα λεφτά, τέτοιες αλητείες. Όλα συμβαίνουν και ο κάθε άνθρωπος έχει τις αντοχές του» αποκάλυψε επίσης ο γνωστός ηθοποιός.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search