Το ξενοδοχείο Grand Mediterraneo Resort & Spa επέλεξε ο Αντώνης Ρέμος για την παραμονή του στην Κέρκυρα όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας.
Με μία ακόμα μεγάλη συναυλία συνέχισε τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις ο Αντώνης Ρέμος, αυτή τη φορά στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας, όπου για ακόμα μία φορά μάγεψε το κοινό με τις ερμηνείες του. Ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε για τη διαμονή του στο νησί το ξενοδοχείο Grand Mediterraneo Resort & Spa εκεί που τον υποδέχτηκε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Αιμιλία Λιμπάντση.
Ο ίδιος δήλωσε εντυπωσιασμένος τόσο από τον τρόπο με τον οποίο το ξενοδοχείο εντάσσεται στο τοπίο, ενσωματώνοντας τη φύση και το πράσινο ανάμεσα στα μπανγκαλόους όσο και με την απίστευτη θέα που προσφέρει, που είναι ικανή να γαληνεύσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες του.
Το Grand Mediterraneo Resort & Spa βρίσκεται σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία του νησιού, μες στο πράσινο και με υπέροχη θέα και αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία της Κέρκυρας χάρη στο ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό του στιλ που απλώνεται αμφιθεατρικά, πάνω από τη γνωστή για το ηλιοβασίλεμά της, παραλία Έρμονες στη Δυτική Κέρκυρα.
Η διακόσμησή του ξενοδοχείου είναι εντυπωσιακή και σύγχρονη, με ωραία μπάνια, ποιοτική επίπλωση και φοβερό εξοπλισμό, ενώ οι χώροι του είναι απόλυτα εργονομικοί. Ξεχωρίζουν οι δίχωρες σουίτες με ιδιωτική πισίνα, ενώ υπάρχουν αρκετοί τύποι δωματίων για οικογένειες με διαφορετικές ανάγκες ( connected για εφήβους, με χώρο που απομονώνεται για τα μικρά παιδιά κ.λπ. ).
Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι άνετοι και φωτεινοί: από το μπαρ, όπου μπορείς να απολαύσεις πολύ ιδιαίτερα κοκτέιλ πάντα με σούπερ θέα, μέχρι τους χώρους χαλάρωσης δίπλα στις πισίνες ( σε βεράντα με μαγευτική θέα ).





