Home Lifestyle

Nivo: Μιλάει για το ντεμπούτο του ως ηθοποιός

 

Ο Νίκο Βουρλιώτης εκτός από τραγουδιστής έκανε και το ντεμπούτο του ως ηθοποιός, καθώς πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Bachelor».

 

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό “mytv” δηλώνει:

Πρωταγωνιστείς στην ταινία «The Bachelor» με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Αποστόλη Τότσικα και Θανάση Βισκαδουράκη. Τι πρόκειται να δούμε;

Πρόκειται για μια πανέξυπνη μοντέρνα κωμωδία, σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Αντώνη Σωτηρόπουλου. Έρχεται στις αίθουσες την 1 η του Δεκέμβρη και αισιοδοξεί διεκδικήσει μια θέση στις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων. Η υπόθεση αφορά τέσσερις κολλητούς, πρώην συμφοιτητές, που οργανώνουν με την πα­ρότρυνση της μέλλουσας νύφης ένα bachelor, λογαριάζοντας χωρίς τις «βουλές» του πεθερού.

Σε γοητεύει το επάγγελμα του ηθοποιού;

Η τέχνη της υποκριτικής ήταν πάντα κάτι πολύ σπουδαίο μέσα στο μυαλό μου και στην ψυχή μου. Με γοητεύει όντως αυτή είναι η σωστή λέξη για να περιγράψω αυτό που νιώθω. Σέβομαι την υποκριτική και την αγαπώ το ίδιο δυνατά όσο τη μουσική.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search