Μίλτος Καρατζάς: Ο γνωστός μουσικός παραγωγός, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας του
Στην παρουσίαση της επίσημης βιογραφίας του Κώστα Τουρνά «Άνθρωπε αγάπα» έδωσε το παρών ο Μίλτος Καρατζάς την Τετάρτη 20 Μαΐου.
Μίλτος Καρατζάς: «Είχα πάθει μια σοβαρή ουρολοίμωξη»
Ο γνωστός μουσικός παραγωγός, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Σιδηρόπουλου και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.
«Μετά από μια αρκετά μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, πλέον είμαι καλά. Είχα πάθει μια σοβαρή ουρολοίμωξη, η οποία με έριξε στο κρεβάτι πάρα πολύ άσχημα και ήμουν 13 μέρες διασωληνομένος και άλλες πέντε εβδομάδες σε κώμα. Τα παιδιά μου φοβήθηκαν ότι θα με χάσουν. Ευτυχώς συνήλθα και τώρα είμαι μια χαρά», είπε αρχικά ο Μίλτος Καρατζάς.
«Παραμονή Χριστουγέννων του 2024 μπαίνεις ο γιος μου στο σπίτι και με βλέπει λιπόθυμο στο πάτωμα. Με πήρε, με πήγε στο νοσοκομείο και ακολούθησαν τα υπόλοιπα», συμπλήρωσε ο Μίλτος Καρατζάς.