Home Lifestyle

Μαυρίδης – Καθάργια: Τι απαντά ο κουμπάρος τους για το διαζύγιο τους

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος, κουμπάρος της Κρίστης Καθάργια και του Γιώργου Μαυρίδη, μίλησε πρώτη φορά για την απόφαση του ζευγαριού να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο γνωστός personal trainer μίλησε αποκλειστικά στο Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μάρα.

«Τα παιδιά να ‘ναι καλά και τα δύο, άσχετα αν έγινε ό,τι έγινε. Βέβαια, η ανάρτηση που έκανα στο Instagram δεν έχει να κάνει με αυτό το πράγμα. Όταν θελήσει ο Γιώργος να μιλήσει, θα μιλήσει. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

«Είναι και ένα θέμα που δεν θέλω να το πάρω εγώ πάνω μου. Το ζευγάρι είναι μεγάλα παιδιά. Ό,τι είναι να πούνε θα το πούνε. Έχω υποσχεθεί στον Γιώργο να μην πάρω μέρος, δεν θέλει και ο ίδιος να πάρει μέρος», προσθέτει αμέσως μετά ο κουμπάρος του πρώην ζευγαριού.

«Είναι κάτι που μόνο οι δυο τους θα δώσουν απαντήσεις», σημειώνει ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθαργιά παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2022, έπειτα από δυόμιση χρόνια σχέσης.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search