Home Lifestyle

Μαρία Καλάβρια: Βόλτα μόνη της μετά τον χωρισμό της με τον Αλεξάνδρου

Η Μαρία Καλάβρια στο Κολωνάκι

Το ζευγάρι, αν και μες την καραντίνα ήταν ακόμη μαζί, προσφάτως χώρισαν.

Το γεγονός επιβεβαίωσε η ίδια η Μαρία Καλάβρια στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», μιλώντας με την Φαίη Σκορδά.

«Με τον Δημήτρη είμαστε σε μία φάση που είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, συνεργάτες. Είμαστε στη δουλειά. Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ποτέ δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία.

Γιατί στα 3 χρόνια που είμαστε μαζί είχαμε από μία κοινή φωτογραφία στα προφίλ μας. Ουδέποτε κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Είναι κάτι πολύ πρόσφατο και κάτι που κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100%. Σε κάθε ζευγάρι πάντα θα υπάρχουν θέματα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Καλάβρια.

Πλέον, η Μαρία Καλάβρια προχωράει έχοντας νέα δεδομένα στη ζωή της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μία από τις βόλτες της στο Κολωνάκι, στυλάτη με casual look να διεκπεραιώνει τις δουλειές της.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search