Λάλος: Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια, οι πρωταγωνιστές χάρισαν στον τηλεοπτικό κοινό συγκλονιστικές στιγμές, με όλα τα συναισθήματα
Αυλαία έριξε μετα από 3 χρόνια ο Σασμός, με τον γάμο ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ να επισφραγίζει τον πολυπόθητο σμίξιμο ανάμεσα στην οικογένεια των Βρουλάκηδων και τον Σταματάκηδων.
Λάλος: Το αντίο των ηθοποιών
Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια, οι πρωταγωνιστές χάρισαν στον τηλεοπτικό κοινό συγκλονιστικές στιγμές, με όλα τα συναισθήματα να περιλαμβάνονται σε αυτές.
Χαρές, λύπες, θυμός, αγωνία, γέλια, δάκρυα, απόγνωση, όλα τα συναισθήματα, μέσα από τις ιστορίες τους, με κεντρικές αυτές ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη, τον Μαθιό και τη Βασιλική, αλλά και τις σχέσεις ανάμεσα στις κρητικές μανάδες και τα παιδιά τους!
Μία ημέρα μερά το τελευταίο, διπλό, χαρμόσυνο επεισόδιο, με τον γάμο του Αστέρη με την Αργυρώ, αλλά και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της νύφης, οι πρωταγωνιστές, αποχαιρετούν τους τηλεθεατές και μοιράζονται σκέψεις, αναμνήσεις και συναισθήματα.
Δημήτρης Λάλος – Μαθιός
Ο Δημήτρης Λάλος, ο τηλεοπτικός Μαθιός, που αγαπήθηκε όσο κανένας μέσα από τον Σασμό, έχει στο μυαλό του πάντα τα πρώτα γυρίσματα της σειράς!
«Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα πρώτα γυρίσματα. Η αθωότητα που είχαμε μπαίνοντας σε αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι. Πώς γνωρίζαμε τους χαρακτήρες, την ιστορία και πώς σιγά σιγά ανακαλύπταμε τι είναι αυτό που κάνει τη σειρά ιδιαίτερη.
Αυτό που θα μου λείψει ειναι οι άνθρωποι, οι συνεργάτες, η καθημερινή επαφή με τους σκηνοθέτες, τα παιδιά από την παραγωγή, τους συναδέλφους μου και σίγουρα, ο χαρακτήρας μου, ο Μαθιός. Νιώθω τόσα πολλά συναισθήματα, αλλά νομίζω το κυριότερο είναι ευγνωμοσύνη», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Λάλος.
Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Βασιλική
«Γεμίσαμε συναισθήματα και εκτός λήψης και εντός. Εξερευνήσαμε μια τεράστια γκάμα της ανθρώπινης ψυχής, ψυχολογίας, συναισθημάτων. Αγαπηθήκαμε, αγχωθήκαμε, μελαγχολήσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε πάρα πολύ, ευχαριστηθήκαμε με την αγάπη των τηλεθεατών που μας στήριξαν τρία χρόνια.
Με δυσκολία θα αποχαιρετήσω τη Βασιλική. Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα και μόνο που το λέω. Νιώθω ότι δεν την αποχαιρετώ στα αλήθεια, αποχαιρετώ μόνο την καθημερινότητά της, γιατί αυτή η ύπαρξει πάντα θα υπάρχει και θα αποκτήσει ίσως μια ποιητική θέση κάπου», τόνισε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.