Home Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες στη Σαντορίνη (pics)

Τις διακοπές της συνεχίζει η Κατερίνα Καινούργιου στα ελληνικά νησιά. Αυτή τη φορά η  γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στη Σαντορίνη.

Η οικοδέσποινα του τηλεοπτικού “Ευτυχείτε” τις προηγούμενες ημέρες ήταν στα Κουφονήσια και την Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της. Επέστρεψε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στην Αθήνα πριν από δύο ημέρες και στη συνέχεια αναχώρησε με τις φίλες της για το νησί των Κυκλάδων.

Η Κατερίνα Καινούργιου διαμένει στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo Σαντορίνης μαζί με τις κολλητές της. Η ξανθιά σταρ της τηλεόρασης φόρεσε το μπικίνι της αλλά και ένα μπρονζέ ολόσωμο μαγιό με ένα ώμο και φωτογραφήθηκε με φόντο την ανυπέρβλητη θέα στην Οία.

Στη σελίδα της στο instagram ανέβασε την φωτογραφία κι έγραψε:

Μια …καταγάλανη καλημέρα σε όλους !

Η ομορφιά της Οίας είναι αξεπέραστη. Στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν αδύνατο να περιγραφεί με λόγια…

 

more posts vipnews
More Lifestyle