Home Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Χαμογελά στην αγκαλιά του συντρόφου της

Κατερίνα Καινούργιου: Χαμογελά στην αγκαλιά του συντρόφου της

Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Πάνου Κουτσουμπή και διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της 

Το πιο ερωτικό της καλοκαίρι ζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου χρωστούσα ένα καλοκαίρι»

Η παρουσιάστρια εδώ και λίγους μήνες είναι και πάλι ερωτευμένη. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Πάνου Κουτσουμπή, και παρότι τον πρώτο καιρό κράτησε τη σχέση αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν έχει κανέναν λόγο να κρύβεται.

Η Κατερίνα Καινούργιου πιο ήρεμη και χαλαρή από ποτέ, το τελευταίο διάστημα μοιράζεται στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Πάρο, σε πολλές από τις οποίες πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο της. Στη νέα της ανάρτηση, η Κατερίνα Καινούργιου χαμογελά ενώ βρίσκεται στην αγκαλιά του συντρόφου της, ενώ στη λεζάντα σημειώνει, «Μου χρωστούσα ένα καλοκαίρι».

 

more posts vipnews
More Lifestyle
Search