Η Κατερίνα Γερονικολού λατρεύει το κολύμπι κι απολαμβάνει πάντα να περνάει χρόνο κοντά στη θάλασσα. Μαζί με τον αγαπημένο της ταξίδεψαν εκτός Αττικής για να περάσουν λίγες ημέρες ξεκούρασης.
Στο χωριό του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Κρυονέρι Μεσολογγίου -όπου ζουν και οι γονείς του ηθοποιού- βρέθηκαν οι δύο τους.
Η γνωστή ηθοποιός ακολούθησε τον καλό της στη γενέτειρά του για να απολαύσουν μαζί, λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και τη πολύβουη πόλη.
Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πήγαν για μπάνιο στην πλαζ. Εκείνος κάθισε στο μπαράκι να απολαύσει τις μπύρες του, ενώ εκείνη ξάπλωσε στην παραλία για να κάνει την ηλιοθεραπεία της.
Φορώντας ένα πράσινο μαγιό της που αναδείκνυε το όμορφο σώμα της, η ηθοποιός δε σταμάτησε να κοιτά το κινητό της. Μετά το πέρας της τηλεοπτικής σεζόν, που για την ίδια ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μπορεί πλέον να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.
Η γοητευτική ηθοποιός και σε αυτή την εμφάνιση της, με το μαγιό και το παρεό, ήταν άκρως στιλάτη!