Home Lifestyle

Καινούργιου: Πασχαλινές διακοπές στη Νέα Υόρκη με τον σύντροφο της

Καινούργιου: Πασχαλινές διακοπές στη Νέα Υόρκη με τον σύντροφο της

Καινούργιου:  Ένα ιδιαίτερο ταξίδι με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, αποφάσισε να κάνει για τις διακοπές του Πάσχα η παρουσιάστρια

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύντροφός της μετρούν περίπου έναν χρόνο σχέσης, με τους δύο τους να βρίσκουν χρόνο ανάμεσα στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις προκειμένου να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, όσο περισσότερο γίνεται.

Καινούργιου: Τα stories που δημοσίευσε από το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Ένα ιδιαίτερο ταξίδι παρέα με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, αποφάσισε να κάνει η Κατερίνα Καινούργιου για τις διακοπές του Πάσχα.

Με αφορμή την περίοδο των διακοπών του Πάσχα, Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και αναχώρησαν για δημοφιλή προορισμό, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται μέσω Instagram τις πρώτες εικόνες από τις διακοπές τους.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου με σειρά από stories που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια και ο σύντροφός της αποφάσισαν να κάνουν ένα υπερατλαντικό ταξίδι, με τους δύο τους να βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στη Νέα Υόρκη.

Στα σχετικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Κατερίνα Καινούργιου, μεταξύ άλλων, απαθανατίζει τον Παναγιώτη Κουτσουμπή με θέα τους ουρανοξύστες της «πόλης που δεν κοιμάται ποτέ», αποκαλύπτοντας στους followers της ότι οι δύο τους μένουν στο Σόχο.

Η παρουσιάστρια εκφράζει την αγάπη της στη Νέα Υόρκη με μία φωτογραφία όπου καταγράφεται η εντυπωσιακή θέα από όπου διαμένει, με την ίδια να γράφει «για πάντα ερωτευμένη με τη Νέα Υόρκη».

Σε άλλη εικόνα που δημοσίευσε, η Κατερίνα Καινούργιου καταγράφει και το εσωτερικό ενός μπαρ που επισκέφθηκαν με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

more posts vipnews
More Lifestyle
Search