Home Lifestyle

Καινούργιου: Η απάντηση για τις φωτο που περπατά αγκαλιά με άνδρα

Καινούργιου: Η απάντηση στις φωτογραφίες που περπατά αγκαλιά με άνδρα

Καινούργιου: Η παρουσιάστρια θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε δημοσίευμα περιοδικού που φιλοξενεί φωτογραφίες της αγκαλιά με άνδρα

Σε περίοδο προετοιμασιών για την πρεμιέρα της εκπομπής της βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου.

Καινούργιου: H απάντηση της παρουσιάστριας στα δημοσιεύματα

Μετά από ένα καλοκαίρι με ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, η παρουσιάστρια γέμισε τις μπαταρίες της και αισθάνεται πανέτοιμη για το τηλεοπτικό comeback της στις 11 Σεπτεμβρίου στον Alpha με τη Super Κατερίνα.

Το πρωί της Πέμπτης 31/08, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε δημοσίευμα περιοδικού που φιλοξενεί φωτογραφίες της αγκαλιά με τον αδελφό της, αλλά τον «συστήνει» ως τον νέο, κρυφό της έρωτα.

«Συγγνώμη που θα σας το χαλάσω, αλλά είναι ο… αδελφός μου!» έγραψε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε δεύτερο post της, πρόσθεσε με χιούμορ: «Από τις σπάνιες αγκαλιές που με παίρνει. Θα χαρεί η μαμά και ο μπαμπάς».

Δείτε την απάντηση της:

 

more posts vipnews
More Lifestyle
Search