Η Real Housewife φωτογραφίζεται με τα δίδυμα παιδιά της Φιλέα και Φιλομήλα στο καινούριο σπίτι τους στην Εκάλη και μιλάει για την οικονομική κρίση, το πρόσφατο διαζύγιό της με τον Κωνσταντίνο Γέρου, την προσωπική ζωή της για… όλους και για όλα!
Η Ιωάννα Σουλιώτη σε συνέντευξή της στο “ΟΚ!”, αναφέρθηκε στα συναισθήματα που βίωσε αμέσως μετά τον χωρισμό της: “Δεν ξέρω αν ήταν κατάθλιψη αυτό που ένιωθα. Εμένα μου βγήκε περισσότερο σε νεύρα, γιατί όπως είπα, ένιωθα ότι βρίσκομαι σε πόλεμο. Αυτό που με ένοιαζε σε εκείνη τη φάση ήταν να πολεμήσω. Είτε αυτό αφορούσε τα υλικά αγαθά και τον τρόπο που έπρεπε να μοιραστούν, είτε αφορούσε την ηθική ικανοποίηση του πράγματος, αισθανόμουν ότι βρισκόμουν σε εμπόλεμη ζώνη, οπότε δεν είχα το περιθώριο να με πάρει από κάτω…”.
Στο τέλος, όμως, όπως επεσήμανε, επικράτησε η λογική και τα πράγματα τώρα πια είναι πολύ καλά: “…Είμαι υπέρ των συναινετικών λύσεων και τελικά έκανα λίγο πίσω εγώ, έκανε λίγο πίσω και εκείνος και βρέθηκε μια μέση λύση.”
Μίλησε, επίσης, για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα μας και πως την αντιμετωπίζει: “Και εγώ, όπως όλοι οι Έλληνες,έχω μπει σε διαδικασία περικοπών στα πάντα και όλες οι πολυτέλειες που μπορεί να απολάμβανα τα προηγούμενα χρόνια είναι κομμένες. Ακόμη και σε βασικά πράγματα προσπαθώ να κάνω οικονομία.”
Στην ερώτηση τι ήταν αυτό που την ενόχλησε περισσότερο από όσα ειπώθηκαν για το “Real Housewives of Athens” απάντησε: “Νομίζω αυτό που έλεγαν ότι δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται γύρω μας και ότι ζούμε στον κόσμο μας, πράγμα τελείως άτοπο.”
Πηγή: “ΟΚ!”