Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φήμες θέλουν την παρουσιάστρια να μετακομίζει από το My Style Rocks, στο Shopping Star μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά
Η επόμενη παρουσιάστρια του Shopping Star, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχει κλείσει και είναι οριστικό»
Από τη στιγμή που η Βίκυ Καγιά έφυγε από το Star, πολλά είχαν ακουστεί για την αντικαταστάτριά της στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, ωστόσο, φαίνεται πως το “σίριαλ” φτάνει στο τέλος του.
Σύμφωνα με όσα είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την επόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσει γυρίσματα στο Shopping Star.
«Να πούμε μία τηλεοπτική είδηση που σπαρταράει, τρέχει και θα τη μάθετε πρώτοι από εδώ. Αποκλειστικά, λοιπόν, σας λέμε, εδώ στο “Καλοκαίρι Yes” ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κλείσει και είναι οριστικό, ότι ξεκινάει γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα για το Shopping Star», είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη στον αέρα του Open.
«Η Βίκυ Καγιά έχει δώσει τη δική της σφραγίδα στο Shopping Star, αλλά και η Ηλιάνα πιστεύω ότι θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα», είπε από την πλευρά της η Μαριάντα Πιερίδη.
Το τελευταίο διάστημα για την εν λόγω εκπομπή που παρουσίαζε για επτά σεζόν η Βίκυ Καγιά γίνονταν συνεχή δοκιμαστικά για τη θέση του παρουσιαστή.