Home Lifestyle

Γιώργος Πιλίδης: «Κάποιοι στο Survivor δεν φέρθηκαν έντιμα»

Γιώργος Πιλίδης: Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Μας» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 4/4 ο πρώην παίκτης του Survivor και αθλητής της πάλης

Ο πρωταθλητής πάλης που αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης λόγω του κανόνα επικοινωνίας που φέρεται να παραβίασε, προς το παρόν δεν μπορεί να κάνει δηλώσεις λόγω συμβολαίου.

Γιώργος Πιλίδης: Τι είπε για το περιβόητο χαρτάκι

Ο αθλητής ελεύθερης πάλης αναφέρθηκε στην αποβολή του από το Survivor και στο περιβόητο χαρτάκι με τα ψώνια, το οποίο δεν έγραψε ούτε εκείνος αλλά ούτε και ο Ηλίας Γκότσης, όπως είπε.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πιλίδης δήλωσε στη Φαίη Σκορδά πως «οι επαφές με κινητό δεν είναι αυτές που καταλαβαίνει ο κόσμος. Καμία σχέση.

Η επαφή με το τηλέφωνο έγινε για να στείλουμε κάποια χρήματα για να πάρουμε φαγητό να φάμε. Αυτό. Άλλωστε δεν έχει σήμα εκεί.

Στέλνεις ένα χαρτάκι, με ένα βιντεάκι… Έτσι γίνεται η επαφή με τα χρήματα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Πιλίδης τόνισε: «Τη λίστα με τα ψώνια δεν την έγραψα εγώ. Ότι έστειλα εγώ τα 300 ευρώ ισχύει. Ούτε ο Ηλίας Γκότσης έγραψε τη λίστα.

Ο άνθρωπος που έγραψε τη λίστα δεν έκανε τόσο έντιμα και αντρίκια πράγματα».

Ο αθλητής ελεύθερης πάλης δεν θέλησε να «δώσει» ονόματα στον αέρα του ΣΚΑΪ, κρατώντας χαμηλό προφίλ. «Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όταν αυτά τα άτομα θα είναι μπροστά.

Αν δεν είναι μπροστά και δεν μπορούν να απαντήσουν, δεν το θεωρώ πάλι σωστό».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search