Γιώργος Μαργαρίτης: Ο Γιώργος Μαργαρίτης ήταν καλεσμένος στο Πρώιαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά
O γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πατέρα του που ορφάνεψε νωρίς αλλά και στον εθισμό του στον τζόγο
Γιώργος Μαργαρίτης: Η αναφορά στον πατέρα του
«Εσύ γιατί στα δύσκολα φωνάζεις πατέρα και όχι μάνα;», ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
«Ο πατέρας μου ορφάνεψε όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά της μάνας του. Ο παππούς μου πέθανε 29 χρονών, οπότε πήρε το όνομά του.
Και όταν έκανε την οικογένειά του, σε εμένα τουλάχιστον έλεγε πολλές φορές: παντρευτείτε τώρα που έχετε τον πατέρα σας, τι ανάγκη έχετε εσείς, έχετε τον πατέρα σας.
Κι εμείς δεν είχαμε φράγκο στην τσέπη», περιέγραψε στη συνέχεια ο Γιώργος Μαργαρίτης.
«Αυτός όμως ο πόνος του δεν ήταν ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα. Ήταν που δε γνώρισε τον πατέρα του. Για φαντάσου πόσα παιδιά δεν έχουν γνωρίσει τους γονείς τους.
Ρωτήστε τους τι πόνο έχουν. Έχουν τίποτα άλλο; Ούτε τα χρήματα δεν θέλουν, θέλουν να γνωρίσουν ποιοι ήταν οι γονείς τους», ανέφερε συγκινημένος ο τραγουδιστής και ξέσπασε σε κλάματα.
Στη συνέχεια μίλησε για τον τζόγο: «Ο τζόγος είναι πάθος το οποίο σε κάθε ό,τι θέλει μερικές φορές και δεν μπορείς να το αποφύγεις. Βρήκα την δύναμη, αλλά άργησα πάρα πολύ μετά από μια δεκαετία.
Ξεκίνησα τον πρώτο μου δίσκο με τον Τάκη Σούκα.
Δεν ήμουν συνεπής πολλές φορές στα ραντεβού μου. Είχαμε ραντεβού τέσσερα χρόνια πριν και βρέθηκα μετά από τέσσερα χρόνια με τον Τάκη γιατί δεν πήγα.
«Το ραντεβού μας ήταν το ‘76 και ανταμώσαμε το ’80. Η αιτία ήταν ο τζόγος. Δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Και όταν με είδε ο Σούκας μου είπε “καλώς τον, τελείωσε ο τζόγος;
Άμα τελείωσε να κάνουμε δίσκο» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης.