Γιώργος Αλκαίος: Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για την επάνοδό του στη δισκογραφία και την πορεία του στη μουσική αλλά και τις δύσκολες στιγμές
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» βρέθηκε ο Γιώργος Αλκαίος την Πέμπτη 7/6.
Γιώργος Αλκαίος: «Το θέμα καριέρας από ένα σημείο και μετά σταματάει»
Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για την επάνοδό του στη δισκογραφία και την πορεία του στη μουσική αλλά και τις δύσκολες στιγμές στη ζωή του.
«Το θέμα καριέρας από ένα σημείο και μετά σταματάει. Το μόνο που μπορείς να δείξεις είναι διαφορετικές πτυχές του ταλέντου σου. Έκανα μια διαφορετική κίνηση που δεν το έχει κάνει κανείς. Έκανα 11 χρόνια αποχή, γιατί ήθελα να μάθω νέα πράγματα, πώς γράφουν κανονικά μουσική για κινηματογράφο, έκανα σεμινάρια μέσω Skype. Ήθελα να μάθω και με το που έμαθα ήρθε και η ευκαιρία», είπε αρχικά ο Γιώργος Αλκαίος.
Όσον αφορά τη συμμετοχή του στη Eurovision, ο Γιώργος Αλκαίος ανέφερε: «Όταν βλέπω τον εαυτό μου στη Eurovision είναι… άλλος. Έκανα 8 μήνες διατροφή και γυμναστική για να είναι η εικόνα σωστή στην σκηνή της Eurovision με τους χορευτές. Τότε διαλέξαμε γραμμωμένους χορευτές και έπρεπε να φτάσω λίγο κοντά».