Φαίη Σκορδά: Στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής, η παρουσιάστρια ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως πρόκειται για το τελευταίο «Buongiorno»
Αυλαία ρίχνει σήμερα, Παρασκευή 27 Ιουνίου, η εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά, ολοκληρώνοντας πρόωρα τον κύκλο της στο πρόγραμμα του MEGA.
Φαίη Σκορδά: «Με αυτό το τραγούδι είχαμε ξεκινήσει και πριν δύο χρόνια το 2024»
Στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής, η Φαίη Σκορδά καλημέρισε τους συνεργάτες της και ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως πρόκειται για το τελευταίο «Buongiorno». Με αφορμή το τραγούδι της Μαρίνας Σπανού «Ταξίδι» που ακουγόταν στο πλατό, η παρουσιάστρια έκανε μια αναφορά στην αρχή αυτού του τηλεοπτικού ταξιδιού.
Όπως αποκάλυψε, το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν εκείνο με το οποίο είχαν κάνει πρεμιέρα πριν από δύο χρόνια, γεγονός που φόρτισε συναισθηματικά την ίδια, καθώς σηματοδοτούσε το τέλος μιας σημαντικής διαδρομής.
«Σήμερα είναι η τελευταία μας εκπομπής. Θέλω να πω ότι με αυτό το τραγούδι της Μαρίνας Σπανού είχαμε ξεκινήσει και πριν δύο χρόνια το 2024» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.