Home Lifestyle

Ετεοκλής Παύλου: Μας δείχνει το νέο πρόσθετο μέλος – «Σαν ψέμα»

Ετεοκλής Παύλου: Μας δείχνει το νέο πρόσθετο μέλος - «Σαν ψέμα»

Ετεοκλής Παύλου: Ο ίδιος αποκάλυψε ότι το νέο πόδι θα τον βοηθήσει στο να μη χρειάζεται να “αλλάζει πόδι” κάθε φορά που θα θέλει να κάνει μπάνιο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να μοιραστεί μια αλλαγή που πρόκειται να κάνει, η οποία για τον ίδιο είναι αρκετά σημαντική.

Ετεοκλής Παύλου: Η ανάρτηση στο Instagram

Ο Ετεοκλής Παύλου, που όπως έχει εξομολογηθεί, πριν μερικά χρόνια έχασε το ένα του πόδι έπειτα από σφαίρα που δέχθηκε, αποφάσισε να αλλάζει το πρόσθετο μέλος με το οποίο κινείται και να το αντικαταστήσει με ένα αδιάβροχο.

Αυτό, όπως αποκαλύπτει και ο ίδιος μέσα από το στόρι που δημοσίευσε, θα τον βοηθήσει στο να μη χρειάζεται να “αλλάζει πόδι” κάθε φορά που θα θέλει να κάνει μπάνιο στη θάλασσα.

«Παίρνουμε μέτρα για καινούργιο αδιάβροχο ποδαράκι. Το ότι δε θα χρειάζεται να αλλάζω πόδι πλέον κάθε φορά που θέλω να κάνω ένα μπάνιο στη θάλασσα, μου φαίνεται σαν ψέμα» έγραψε στην ανάρτησή του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Ήμουν έναν μήνα στην εντατική. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από την ψυχρότητα του θανάτου. Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το να νιώθεις ότι η ζωή σου τελείωσε. Η κατάρα του ανθρώπινου γένους είναι ότι καταλαβαίνουμε το νόημα της ζωής μας λίγα δευτερόλεπτα προτού φύγουμε από αυτήν.

Αισθανόμαστε ότι η ζωή δεν γυρίζει πίσω κι εμείς αναλωθήκαμε σε πράγματα που δεν είχαν καμία σημασία», επισημαίνει σε άλλο σημείο ο Ετεοκλής Παύλου.

«Το πιο δύσκολο λοιπόν είναι να βγάλουμε από μέσα μας αυτό το συναίσθημα που μας κυριεύει: ότι φεύγουμε από τη ζωή. Είναι πολύ ψυχρό, πολύ βάρβαρο και θεωρώ ότι κανείς δεν είναι ποτέ έτοιμος για κάτι τέτοιο.

Τουλάχιστον εγώ δεν ήμουν», είχε πει ο Ετεοκλής Παύλου για το ατύχημα του.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search