Home Lifestyle

Ειρήνη Καζαριάν: Μας συστήνει για πρώτη φορά τον σύντροφό της (pic)

H Ειρήνη Καζαριάν, νικήτρια του GNTM1 διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Το νεαρό μοντέλο μετά τις διακοπές σε Κυκλάδες και Ιόνιο έχει επιστρέψει στην Αθήνα. Ωστόσο, δε χάνει την ευκαιρία να κάνει μίνι “αποδράσεις” σε κοντινές παραλίες της πρωτεύουσας.

Μάλιστα, η νικήτρια του reality μοντέλων βρίσκεται σε σχέση και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ ξανά στιγμές που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Στη φωτογραφία ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της πιο γαλήνια και ευτυχισμένη από ποτέ. Ενώ στη λεζάντα αναφέρει: «My Everything ( aka Τα πάντα μου)». Ο νέος σύντροφος της νικήτριας του GNTM ονομάζεται Ιωσήφ Ψωμάς, κατάγεται από την Κύπρο και είναι προπονητής κολύμβησης.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search