Ανδριολάτου: H πρωταγωνίστρια της σειράς Maestro, δηλώνει υπερήφανη για την επιτυχία που σημειώνει η σειρά στο εξωτερικό μέσα από το Netflix
Η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε την εκπομπή «Super Κατερίνα», δηλώνοντας πόσο υπερήφανη είναι, αφού η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, έφτασε να προβάλλεται παγκοσμίως στο Netflix.
Ανδριολάτου: «Νιώθω υπερήφανη που το Maestro ταξίδεψε στο εξωτερικό»
«Νιώθω υπερήφανη και πολύ χαρούμενη και ελπίζω να φτάσουν στο Netflix κι άλλες ιδέες – παραγωγές. Εννοείται ότι θα ήθελα να ακολουθήσω τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αν με ήθελε κι αυτός», ανέφερε η Κλέλια Ανδριολάτου.
Όσο για τις εξελίξεις στον ρόλο της: «Δεν έχω διαβάσει ακόμα τα σενάρια, τώρα γράφονται. Έχω εμπιστοσύνη στον δημιουργό, ας κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι το καλύτερο», απάντησε η Κλέλια Ανδριολάτου στην κάμερα του Alpha και στη Μένια Κούκου
Maestro: Το backstage από την ερωτική σκηνή Ορέστη και Κλέλιας
Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου θα ξεκινήσουν σύντομα και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μια ακόμα σκηνή από τα backstage, αυτή τη φορά από τους Αντιπαξούς.
Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, ανέβασε ένα βίντεο, λίγο πριν γυριστεί μία ρομαντική σκηνή με την Κλέλια Ανδριολάτου στην παραλία, όπου οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες.
Όπως αποκάλυψε, η ώρα ήταν 7 το πρωί και η τα νερά των Αντιπαξών ήταν παγωμένα, με τους δύο ηθοποιούς να κρυώνουν πάρα πολύ, αλλά έπρεπε να δείχνουν άνετοι.
«Πραγματικότητα vs Ρομαντική σκηνή! Έκανε τόσο κρύο εκείνη την μέρα, αλλά το σώσαμε! Σύντομα πάλι στο νησάκι μας για τον δεύτερο κύκλο», έγραψε στην ανάρτησή του, ενώ στο βίντεο, την ώρα που μπαίνει στη θάλασσα φωνάζει τη συμπρωταγωνίστριά του λέγοντας της: «Κλέλια, έλα παιδί μου», ατάκα που σχολιάστηκε και άρεσε στους followers του!
Δείτε την ανάρτηση του:
;