Home Lifestyle

Ανδρέας Γεωργίου για την εγκυμοσύνη της συζύγου του:«Είμαι χαρούμενος»

Ανδρέας Γεωργίου: Η νέα φωτογραφία της κόρης του «έλιωσε» το Instagram

Ανδρέας Γεωργίου: Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για την εγκυμοσύνης της συζύγου του, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον πρώτο τους παιδί

Τον Ανδρέα Γεωργίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και η δημοσιογράφος, Δήμητρα Τσαούση.

Ανδρέας Γεωργίου: Οι δηλώσεις στις κάμερες

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, μίλησε για την εγκυμοσύνης της συζύγου του, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και εγώ και η σύζυγός μου. Είναι πολύ καλά, δεν μπορώ να μιλήσω άλλο, έχω ένα σημαντικό τηλεφώνημα. Να είστε καλά, γεια σας», είπε ο Αντρέας Γεωργίου.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας την 1η Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα, περιμένει το πρώτο του παιδί. Την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης έκανε ο Αντρέας Γεωργίου μέσω μιας ανάρτησης που έκανε το απόγευμα της Κυριακής 16 Μαρτίου στον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας, «Μια καινούργια καρδούλα χτυπάει στην οικογένεια…».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search