«Πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να είναι ο αρχηγός. Ο άντρας να είναι ο μπροστάρης και οι άλλοι από πίσω να ακολουθούν». Αυτό δήλωσε ο Χρήστος Χολίδης
σε πρόσφατη συνέντευξή του, στην οποία αναφέρθηκε πως θέλει ο ίδιος τη γυναίκα.
Ο γνωστός τραγουδιστής, αφού επισήμανε ότι η ομορφιά κάποια στιγμή φεύγει δήλωσε ότι του αρέσει η γυναίκα να είναι δίπλα του όταν αρρωσταίνει και να μπορεί να του φτιάξει μία σούπα. Όπως ακριβώς ενήργησε η νυν σύντροφός του, Χριστίνα Μουστάκα, πριν λίγες μέρες. Δηλώσεις, οι οποίες θεωρήθηκαν από πολλούς ως αιχμές για τη Δούκισσα Νομικού.
Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη αφού ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι έτοιμος για γάμο, στην ερώτηση για το αν είναι υπέρ των δυναμικών και εργαζόμενων γυναικών απάντησε: «Πιστεύω ότι η γυναίκα πρέπει να ασχολείται με κάτι που της αρέσει πολύ. Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες, κάτι που βλέπω και τώρα στη Χριστίνα. Κάνει πράγματα και αυτό εγώ το λατρεύω. Μ΄αρέσει μια γυναίκα να σκέφτεται και να είναι δραστήρια. Δεν μ΄αρέσει μια γυναίκα να κλείνεται στην ομορφιά της και αυτό να είναι μόνο αυτό!».