Όρκους αιώνιας πίστης ανταλάσσουν σήμερα ο Φραντζέσκος Ζαννής και η Βερόνικα Πάστρα.
Ο Mr Nammos και η γοητευτική σύντροφός του, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, παντρεύονται σήμερα σε ένα από τα πιο γκλάμουρ μέρη του κόσμου. Η τελετή, σύμφωνα με δημοσίευμα του “Secret”, παρουσία δεκαπέντε ανθρώπων, θα γίνει στην μαγευτική λίμνη του Κόμο και συγκεκριμένα στη βίλα του Ρίτσαρντ Μπράνσον.
Πρόκειται για μια εκπληκτικής ομορφιάς κατοικία η οποία είναι περιτρυγιρισμένη στο πράσινο και βρίσκεται μια ανάσα από τις όχθες της λίμνης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανάμεσα στους παρευρισκόμενους οι οποίοι έφθασαν χθες και κατέλυσαν σε παρακείμενο ξενοδοχείο βρίσκονται ο κ. Δημήτρης Θεοδωρίδης με τη σύντροφό του Δούκισσα Νομικού, ο νιόπαντρος εφοπλιστής Γιώργος Μουνδρέας με τη σύζυγό του Χριστίνα Λεντούδη-Μουνδρέα, ο στενός φίλος του Ζαννή επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, φίλες της νύφης και η οικογένεια του ζευγαριού.